Libros científicos y técnicos

Bioquímica 6 Ed. Català

Traducció al català del llibre de referència de la bioquímica . És un manual bàsic, utilitzat per estudiants de medicina, farmàcia, veterinària i biologia de tot el món i publicat per primera vegada en anglès, fa més de trenta anys, per W. H. Freeman. Aquesta traducció forma part del Projecte Scriptorium del IEC.

El Projecte Scriptorium té per fi de traduir al català obres de referència universitàries de les carreres científiques o tècniques. L'impulsen tres fundacions, sota la coordinació de l’Institut d’Estudis Catalans: Fundació Alsina i Bofill, Fundació Torrens-Ibern i Fundació Congrés de Cultura Catalana.

La traducció és signada pel professor de bioquímica i biologia molecular de la Universitat de ValènciaJuli Peretó, en qualitat de curador. També hi han col·laborat Mercè Pamblanco, professora de bioquímica i biologia molecular, i un grup de biòlegs i químics, tots de la mateixa universitat valenciana. El IEC n'ha fet la revisió lingüística.

A cada nova edició, l'obra original ha incorporat els avenços fets en aquesta disciplina, una de les que evoluciona més ràpid avui. Les dues últimes són signades per Stryer, Jeremy M. Berg i John L. Tymoczko.

L'Stryer s'ha traduït a una dotzena de llengües: alemany, coreà, croat, espanyol, francès, grec, italià, japonès, polonès, portuguès, xinès i ara català. El preu és de noranta-un euro, el mateix de l'edició espanyola, i més barat que no edicions com la francesa.


Este libro dispone de material complementario. Si Ud. está interesado haga su solicitud de acceso a promocion@reverte.com, indicando el centro docente al que pertenece y si Ud. es alumno o profesor.
Autor
Materia
Bioquímica
Idioma
  • Català
Editorial
Editorial Reverté
EAN
9788429176018
ISBN
978-84-291-7601-8
Edición
6
Fecha publicación
01-01-2007
Tapa blanda
91,00 €
94,97 US$
También disponible en

Libros relacionados